Nederland staat bekend om de vele groothandels die het land rijk is. Het land vormt een belangrijk handelsknooppunt voor Europa en een groot deel van de wereld. In dit artikel zullen we de beste groothandels van Nederland bespreken, zodat je weet waar je moet zijn voor al je zakelijke behoeften.

 

1. Makro

Een van de grootste groothandels van Nederland is Makro. Makro heeft een breed assortiment, van voedsel tot bouwmaterialen en van elektronica tot kleding. Het bedrijf richt zich vooral op bedrijven en ondernemers, maar ook particulieren kunnen er terecht. Makro heeft 17 vestigingen in Nederland en is daarmee goed bereikbaar voor iedereen.

2. Sligro

Sligro is een groothandel die zich voornamelijk richt op de horeca en detailhandel. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan vers voedsel, dranken, keukenapparatuur en meer. Sligro heeft zo’n 50 vestigingen in Nederland, en is daarmee een van de grootste spelers in de markt.

3. Hanos

Hanos is een groothandel die vooral gericht is op de horeca- en cateringindustrie. Het bedrijf heeft een breed assortiment aan voedingswaren en dranken, maar ook culinaire producten en horeca-apparatuur. Hanos heeft 17 vestigingen in Nederland en is daarmee een van de grootste spelers op de markt.

4. Staples

Staples is een groothandel die zich richt op kantoren en bedrijven. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan kantoormeubelen, kantoorartikelen, technologie en meer. Staples heeft 9 vestigingen in Nederland en is daarmee een van de grootste spelers op de markt voor kantoorbenodigdheden.

5. B&S Group

B&S Group is een internationale groothandel in verschillende soorten goederen. Het bedrijf heeft een breed assortiment, van cosmetica tot dranken en van kleding tot elektronica. B&S Group heeft vestigingen in Nederland en op vliegvelden over de hele wereld. Het bedrijf is daarmee een van de meest internationale spelers in de Nederlandse markt.

 

Nederland heeft een zeer actieve groothandel industrie, en het kiezen van de juiste groothandel kan een groot verschil maken voor je bedrijf. Of je nu op zoek bent naar voedsel, dranken, bouwmaterialen of kantoorbenodigdheden, deze bekende groothandels zijn er om je te helpen. Hopelijk heb je door dit artikel een beter beeld gekregen van de beste groothandels in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *